IPA druženje „Zaova 2018“

SAVEZ REGIJA NACIONALNE SEKCIJE
IPA SRBIJA – REGIJA BRANIČEVO

O R G A N I Z U J E:
IPA druženje „ZAOVA 2018“

Poštovane kolege,

Dana 29. 09. 2018. godine (subota) sa početkom od 10,00 časova u Zaovi, opština Malo Crniće, održaće se 10. Policijsko takmičenje u kuvanju gulaša i 7. Policijsko takmičenje u sportskom ribolovu – udicom na plovak.

P R O G R A M

– okupljanje 09,00 – 09,30 časova
– kotizacija, priprema takmičara, izvlačenje startnih brojeva 09,30 – 10,00 časova
– takmičenje u kuvanju gulaša 10,00 – 13,30 časova
– hranjenje ribe na izvučenim pozicijama 09,30 – 10,00 časova
– takmičenje u pecanju 10,00 – 13,30 časova
– merenje ulova u pecanju 13,30 – 14,00 časova
– ocena žirija za gulaš 13,30 – 14,00 časova
– proglašenje pobednika 14,00 – 14,30 časova
– ručak, slavlje, druženje … od 14,30 časova

Prijave za takmičenje u kuvanju gulaša vrše se neposredno ili na telefone kod potpredsednika, Svetozarević Tatijane 064/892-64-36 ili blagajnika, Jovanović Stevanović Sanele 064/892-64-37, sa uplatom kotizacije do 25. 09. 2018. godine.

Prijave za takmičenje u pecanju vrše se kod Pajkić Damira neposredno ili na telefon 061/154-34-57, sa uplatom kotizacije do 25. 09. 2018. godine.

Rok za prijavu takmičarskih ekipa je najkasnije do 25. 09. 2018. godine (utorak).

Kotizacija za učesnike u takmičenju iznosi 1.500 dinara za gulaš, a 1.000 dinara za pecanje.

IPA druženju mogu prisustvovati i IPA članovi, IPA prijatelji, i drugi radnici ministarstva sa kotizacijom u iznosu od 700 dinara, uz prijavu i uplatu najkasnije do 26. 09. 2018. godine.

ZA NAJUSPEŠNIJE EKIPE U OBE TAKMIČARSKE DISCIPLINE
OBEZBEĐENE SU PRIGODNE NAGRADE.

Za sve učesnike koji dolaze dan ranije ili ostaju na noćenju posle takmičenja, biće obezbeđeno prenoćište sa doručkom po ceni od 1.800 dinara, u pansionu ,,LUG“, u naselju Salakovac, opština Malo Crniće.

Pozivamo sve zainteresovane članove IPA asocijacije, IPA prijatelje i radnike MUP-a Republike Srbije da prijave ekipe i daju svoj doprinos druženju i takmičenju !

Organizacioni odbor

Detaljnije možete pogledati OVDE